torstai 5. helmikuuta 2009

kuvia + kuulumisia

Kovin yksitoikkoiseksi menee meidän blogikirjoitukset ja kovin harvoin tulee kirjoitettua. No, nyt aamulla kuitenkin huomasin Citnan takatassujen kynsien olevan pitkiä (kun ystävällisesti Citna otti vauhtia jalkapöytäni päältä) ja otin kynsisakset ja siankorvan esiin. Siankorva ei ollut tarpeeksi ihana herkku suoriltaan, joten sain käydä hakemassa koiran eteisestä leikkuuseen. Pienen tuoksinnan jälkeen Citna pysyi paikallaan ja sain leikattua takatassujen kynnet ja tarkistettua etutassut. Homman jälkeen Citna sai vieressä odottaneen siankorvan ja on nyt makkarissa syömässä sitä. Harmillista, että ei olla edetty tässä asiassa sen pidemmälle, että ilman pakkoa sais leikata. 

Lappalaiskoirien hallivuorolla yllätyin iloisesti Citnan käytöksestä. Hallissa oli kymmenisen muutakin koiraa ja Citna ainoastaan satunnaisesti haukkui niille :) ja seuraamisen & paikalla olon alkeita onnistuttiin harjoitteleen myös siellä.

Joonaksella on suurin osa kuvista, joita Citnasta on otettu, mutta eilen otin sitten itsekin pari räpsyä. Huomasin tuossa yksi päivä, ettei netissä oikein ole tuoretta ja edustavaa kuvaa. Harmi vaan, että nämäkin on vaan naamakuvia.

Citna syö possunahkadonitsia (kun ensin oli sitä tarpeeksi nakeltu)

Ei kommentteja: