maanantai 29. kesäkuuta 2009

Uudessa kodissa

Muutto suoritettu ja osa tavaroista hukassa jossain laatikossa :) Citna näyttää pikkuhiljaa asettuvan taloksi, tänä aamuna tahtoi jo itse takaovella ulos. Hieman levottomuutta välillä meinaa aiheuttaa naapureiden pihoista kuuluvat lasten äänet ja naapureiden koirillä oli eilen konsertti. Citna sisällä murahteli ja kovasti yritti ikkunasta kurkkia että mikä ihme on homman nimi. Tänä aamuna myös ensimmäistä kertaa Citna oli pidempää itsekseen (takaovi oli auki ja itse olin lähistöllä sisällä) ulkona. Naminami ruohoa näytti siellä laiduntavan. Yöt on sujuneet hyvin, Sirpalta saatu peti näyttää olevan paras paikka nukkua. Ensimmäisenä yönä Citna oli siihen jo asettunut olkkarin puolelle kun mentiin nukkumaan, siirsin sen sitten makuuhuoneeseen ja ekaksi yöksi ovi kiinni. (Olkkarissa on parketti, makkarissa muovimatto).

Pelätty stressistä johtuva mahan sekaisin meneminen ei vielä ole tapahtunut ainakaan siinä mittakaavassa, mitä uumailin. Tänään oli hieman löysää tavaraa, mutta melkein sain kokonaisena nurmikolta pussiin. Josta tulikin mieleen, uudessa kodissa on Citnalla sattunut yksi vahinko, toki se tuli ainoalle matolle mitä koko talosta löytyy: tuulikaapin matolle.

Kamera on vielä jossain pakattuna tallessa, joten tuoreita kuvia ei vielä ole saatavilla. Jospa sitä tällä viikolla sais sen verran purettua, että pääsee ottamaan kuvia.

Ei kommentteja: