sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Citna ja Pessi Annalankankaalla

Käytiin Helkan, Innan ja Ollin ja koirien Citnan ja Pessin kanssa Haukiputaan Annalankankaalla soramontulla ulkoiluttamassa koiria. Ollin pyysin paikalle ulkoiluttamaan uutta kameraansa. Näistä kuvista tosin kaikki ovat minun kuvaamiani.


Citna ja Pessi tuijottamassa toisiaan


Sorakasat olivat varsin jyrkkäreunaisia ja korkeita. Inna ja Pessi käveleskelivät vähän kauemmas, ehkä sadan metrin päähän, toisen kasan päälle ja taakse. Me Helkan kanssa jäimme ensimmäiselle kasalle. Citna juoksenteli vuoron perään Pessin ja Helkan väliä, mistä kertyi varmasti kunnioitettava määrä kilometrejä. Mäkien kiipeäminen ja alasjuokseminenkin rasittivat varmaan koiraa tuntuvasti.


Vauhtia ja vaaratilanteita


Vauhtia ja vaaratilanteita -kuvassa onnistuin pysäyttämään hiekan liikkeen Citnan rynnätessä alas jyrkkää mäkeä. Keppiä heittelemällä Citnaa oli helppo motivoida juoksemaan hiekkakasan päälle tai sen taakse.


Citna kantamassa keppiä


Ollin EF70-200mm f/4.0L IS USM -objektiivilla kuvaaminen oli erityisen mukavaa. :)
Sainkin muutamia varsin upeita naamakuvia, mutta ennen kaikkea näistä aurinkoa vasten kuvatuista kuvista tuli erityisen upeita. Laitoinkin omien koneideni taustakuvaksi versiot Citna-silhueteista.


Citna-silhuettiPessi-silhuetti


Selkeästi uusi kamerani kaipaa lisää optiikkaa, jotta runkoa saa hyödynnettyä tehokkaammin. Tosin tuo Ollin zoomiobjektiivi on ainakin toistaiseksi meidän budjetin ulkopuolella. Pitää varmaan toistaiseksi tyytyä pärjäämään lähinnä tuolla kameran kittilasilla, tosin aion kyllä hankkia 50mm f/1.8 lasin, jotta sisällä kuvaamiseen on minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Ei kommentteja: