torstai 2. lokakuuta 2008

Ateriointi lattialla + tuhoja

Päädyimme lattialle syömään välipalaa, kun kysyin Joonakselta "missä (syödään)?" ja Joonas sanoi "lattialla" olettaen ilmeisesti minun puhuvan koirasta, eikä ruokapaikasta :) Siispä istuuduimme lattialle syömäään Citnan aluksi yrittäessä saada ruokamme hyppimällä ja luikertelemalla lautaselle. Suhteellisen pian Citna kuitenkin hoksasi, että ei nuo tyypit päästä mua lautaselle ja asettui nätisti istumaan vierellä. Annettiin sille muutamaan kertaan palanen lihaa aina hyvästä käytöksestä (eli lautaselle yrittämisen sijaan perutti kauemmas odottamaan/odotti nätisti). En olisi uskonut, että pennun kanssa voi tuolla lailla ruokailla :) Ihan hyvä oikeastaan, että tuli harjoiteltua nyt kun Citna on vielä tarpeeksi pieni, että esteeksi riittävä on käsi/kyynärpää tms. :D

Mainitaan nyt vielä tenavan tuoreimmista tuhoista. 2 x akuankka-lehteä oli lähtenyt erään yksinolon aikana hyllystä (johon aiemmin ei ole yltänyt lattialta) ja toisen näistä etusivu oli jauhettu pieniksi palasiksi ja toisessa oli nättejä pieniä hampaankuvia. Edelleen löytyy palasia, vaikka yritin ne kerätä lattialta pois. Minun kännykkääni on ilmestynyt myös koristekaiverrukset, tämä sattui kun eräänä iltana mentiin nukkumaan ja Citna oli ottanut iltatorkut ja herännyt suunnilleen siihen, että ollaan menossa nukkumaan. Housuni olivat jääneet sohvalle ja Citna oli ne sieltä käynyt hakemassa. Taskuissa oli avaimet, kännykkä ja nenäliina, kännykkää oli purtu, nenäliinan palasia löytyy edelleen lattialta ja avaimet olivat jääneet housun mutkaan niin ettei niitä Citna ollut keksinyt (onneksi). 

Samana päivänä tuon akuankka episodin kanssa Citna oli (yksinollessaan) kokeillut myös yltävänsä työpöydän reunalle. Minun pöydältäni oli lähtenyt lukujärjestys ja kirje. Onneksi kirjekin oli lähinnä mainos, joten ei mitää tärkeää ja korvaamatonta mennyt :p Toisia villasukkiakin on yritetty hakea makkarista (kai olen kertonut että yksi villasukka kaipaa uudelleen kutomista Citnan käsittelyn jälkeen?), mutta näihin toisiin ei ole tullut reikiä. Ja tänään meni hiusharja uusiksi, se löytyi kotiin tullessa lattialta, ehkä n. neljäsosa "piikeistä" oli revitty irti. Ai niin, ja aika usein yksinollessaan Citna käy hakemassa sohvalta sydän-koristetyynyn, mutta ne on ollut yllättävän kestäviä. Muttuuttamisesta huolimatta kummassakaan tyynyistä ei näy vahinkoa.

Sinällään ollaan oltu onnekkaita, että tähän astiset tuhot ovat olleet lähes harmittomia. Esimerkiksi pöydällä, josta citna haki papereita silputtavaksi on ollut myös mm. minun työtodistukseni ja muuta oikeasti tärkeää. Eniten taitaa harmittaa tuo hiusharja :P se kuitenkin on ollut muuten ihan kestävä ja hyvä (kaikki hiusharjat eivät kestä minun hiuksiani). Kännykässäkäään vielä ei oo haitannu nuo hampaanjälet, edes se, että samalla meni kännykän kameran päällä oleva "lasi" halki, ei haittaa. Kokeilin, niin se ei edes näy kuvissa :D

Innalle iso kiitos luista & korvista. Tänään on saanut suhteellisen rauhassa laskea tenttiin kun Citna on tutkinut kovaa oikeaa luuta. Puruluita onkin mennyt aika vauhdilla Citnan innostuttua niistä, etenkin "kengät" ovat menneet nopeasti. 
 
P.S Lisäsin itseni toisella tunnuksella blogin kirjoittajaksi, siksi tuossa laidassa näkyy kaksi Helkaa. Tämä ihan siksi, että lisäämäni tunnus on myös muuten aktiivisesti käytössä. Näin pääsen joissain tilanteissa helpommin kirjoittamaan blogia. En vielä uskalla poistaa toista tunnusta, koska en tiedä häviääkö samalla sillä kirjoittamani tekstit täältä.

Ei kommentteja: