maanantai 14. joulukuuta 2009

"Joululahja"

Tein sitten heräteostoksen ja olkoon se sitten Citnan "joululahja". Oli kuitenkin tarkoitus olla joulun vietossa maalla, joten Citna sai lahjansa etukäteen (okei, myönnetään, olin myös malttamaton näkemään, mitä Citna siitä tuumaa). Noh, nyt suunnitelmat kuitenkin ovat muuttuneet, Citna aloitti sopivasti juoksunsa, joten joulunvietto samassa paikassa Miron kanssa on huono idea. Etenkin, kun jouluaatto nyt sattuu olemaan n. tärppipäivien aikaan.

No, kuitenkin, Citna siis sai joululahjansa etukäteen ja tässäpä on hieman tunnelmia uudesta lelusta

Citnan reaktio karvapalloon: (Joonaksella ois kuvia ihan eka eka kerrasta, tämä on jo toinen tutustuminen)Karvapalloa tahdotaan myös leikkimään, yleensä tämä asento ilmestyy jos karvapallo päästää ääntä (karvapallossa on sisällä "vinku", joka onneksi on ääneltään enemmän röhkäsy kuin vinku). Karvapallon "röhkiminen" aiheuttaa Citnassa myös kamalan haukkuhuutokohtauksen, joten tultiin siihen tulokseen, että ei tahallaan aiheuteta (enää) moista ääntä.
Citna enimmäkseen "kirputtaa" karvapalloa, sen lisäksi sitä voidaan mm. puistaa ja nakellaJa loppuun vielä "kaverikuva"Mainittakoot vielä, että tuo lelu otetaan aina "leikin jälkeen" takaisin kaappiin, yksinään en vielä ole raaskinut sitä citnan kanssa jättää. Eli on leikitty sillä yhdessä ja/tai katsottu päältä menoa. Melko nätisti Citna sitä kohtelee, mutta mahtais kestää melkoinen tovi, että sen kanssa osattaisiin rauhoittua.

P.S. Hallivuorot tälle vuotta loppuivat, mutta kaksi viimeistä kertaa olivat mahtavia. Minulla on todella nopeaoppinen koira, joka hienosti ottaa kontaktia. Viimeisellä kerralla oli sen verran vähän porukkaa, että uskaltauduin ottamaan liikkeitä myös ilman hihnaa, ja hienosti toimi. Yhdesti Citna meinasi lähteä katsomaan muita ja sekin oli minun hetkellinen huomion herpaantumisen vika, Citna ei ollut "käskyn alla" tuona hetkenä. Tuli kuitenkin kiltisti takaisin eikä mennyt "perille asti" toisten koirien luo. Nyt kevään hallivuorolle pitäisi ruveta laatimaan suunnitelmaa ja ruveta miettimään uusia liikkeitä harjoiteltavaksi.

Ei kommentteja: