maanantai 22. syyskuuta 2008

Ensimmäinen rokotus

Käytiin tänään hakemassa ensimmäinen rokotus Citnalle. Tuli paljon uutta ja ihmeellistä matkalla, sillä samalla kertaa Citna matkusti ensimmäistä kertaa bussissa ja Oulun keskustassakaan ei olla aiemmin käyty. Bussissa vähän piti haukahtaa toiselle koiralle, mutta muuten meni tosi hienosti. Keskustassa taas suurin ihmetys taisi olla puiston suihkulähteessä oleva patsas :) Sille piti murista kauan aikaa. 

Eläinlääkärin vastaanottohuoneessa hieman piti haukkua toisia koiria ja pitihän välillä siihen riemuun yhtyä kun toiset koirat haukkuivat toisiaan. Huomioiden sen, että Citna yleensä ulkona haukkuu kaikki koirat ja monesti ihmisetkin niin vastaanottohuoneessa meni todella hienosti. Citnahan malttoi olla pitkiä aikoja hiljaakin, vaikka sisään tulikin Samjedi. Pelottavinta reissussa oli se, kun nostettiin pöydälle ja eläinlääkäri halusi kattoa silmiä, korvia, hampaita ja muutenkin tunnustella. Hampaista Citna ei ollut moksiskaan, mutta muut toimenpiteet oli vähän arveluttavia. Rokotusta Citna ei edes tajunnut vaan söi innoissaan eläinlääkärin tarjoamia herkkuja. 

Kotiin päästyä Citna on lähinnä nukkunut, ei ihmeemmin ole jaksanut leikkiä. Vähän äsken jo katsottiin kynsienleikkuutakin, jopa 4 kynttä on leikattu (ja jokaisen jälkeen on saanut herkkuja). Näytti kuitenkin jo neljännen kynnen jälkeen, ettei enää jaksa niin jätettiin loput vielä myöhemmäksi ajankohdaksi. Yllättävän nätisti kuitenkin onnistuu, etukäteen pelkäsin ettei se onnistu mitenkään.

Ei kommentteja: