sunnuntai 9. elokuuta 2009

Ensimmäinen pyöräreissu

Käytiin koiran kanssa pyöräilemässä. Koira ja Helka näyttävät erittäin hyviltä myös kuvissa, joten pakko jakaa näitä.Pyörän teline tekee mahdolliseksi koiran pyöräilytyksen. Ilman telinettä koira ei taatusti pysyisi kiinni tai taluttaja ei pysyisi pystyssä. Teline saatiin vanhemmiltani, kun heidän vanha saksanseisojansa ei enää pysty juoksemaan ainakaan pitkiä matkoja.Reissussa kului paljon vettä niin koiralla kuin meilläkin. Toisessa pyörässä ollut sivulaukku osoittautui myös erittäin käteväksi. Taukoja pidettiin usein, jotta erityisesti koira jaksoi. Olihan sentään kuuma kesäpäivä, noin 25 astetta lämmintä ja aurinko paistoi.

Kuvia jaksoin räpsiä lähinnä alkumatkasta, joten valitettavasti hyviä kuvia tuli vain muutama. Jos Helka jaksaa kirjoittaa omia kommenttejaan, voisin kaivella kuvan tai kaksi lisää.

1 kommentti:

ikykhy3dcg kirjoitti...

The company has a small-scale manufacturing line which exams manufacturing of recent autos. As part of of} this course of, engineers use 3D printers to create jigs, instruments, and fixtures. Because Socks FDM printers print in layers, the orientation of the thing being printed can be important. Bonds between layers are sometimes weaker than linear runs of plastic. As such, placement on the mattress ought to take that into account for any objects would possibly be} more likely to|prone to} be underneath stress.