maanantai 31. elokuuta 2009

Parempaan päin

Eilen on viimeksi tarvinnut käydä Citnan kuralla, yö nukuttiin ihan rauhassa. Pikkaisen Citna yrittää tässä vihjailla, että hän sai vaan piimää aamupalaksi, ois vielä nälkä kun eilenkään ei varsinaisesti ruokaa saanut... Eiliset piimämäärät oli vähäisiä, lähinnä annoin vedellä laimennettua piimää sen verran, että joisi. Nyt aamulla siis ensimmäinen kunnon piimäannos ilman lantrausta.

Illalla alkoi jo selvästi piristyä pienen vointi, oli jo muutenkin vailla huomiota kuin "pitäis päästä ulos". Ja kun etsin taskulampun avulla työhuoneesta (sinne ei vielä olla saatu aikaseksi asentaa kattovaloa) yhtä paperia niin Citna oli kovasti jo jahtaamassa valokeilaa. Palloakin se toi jo illalla ja vaikutti nälkäiseltä. Tiedä sitten, että onko vaan omaa syyllisyydentuntoa, kun tietää ettei toinen oo saanu raksuja nyt melkeen kahteen vuorokauteen.

Ajattelin, että tänään voisin antaa piimää ja raejuustoa pienissä annoskoissa normaaleja ruokintakertoja useammin. Nyt näyttää siltä, että huomenna voi taas siirtyä raksuihin takaisin. Tosin tuon piimän Citna saa syödä kaikki, itselle kun se ei oikein maistu :)

Ei kommentteja: