sunnuntai 30. elokuuta 2009

Vatsa sekaisin

Nyt ekaa kertaa on kunnolla maha sekaisin pikkuisella, eilen jo tuli löysähköä tavaraa ja piereskeli, mutta yöllä oli jo ihan täysin juoksevaa. Aikalailla kahen-kolmen tunnin välein yöllä piti päästä ulos ja puolisen tuntia suunnilleen tais mennä joka kerta paikkaa ettiessä. Tässä oli sellainen homma, että en päästänyt täysin irti takapihalle siltä varalta, että jostain syystä alkaisi haukkumaan jotain. Ja kyllähän se haukahtikin viideltä aamulla, kun jossain ovi narahti. Samantien joutui sisälle, ja pääsi takaisin vasta hetken kuluttua. Oppi meni kerrasta perille, loppuyönä ei haukahtanut millekään, vaikka aamusta alkoi naapurista muut jo haukkua.

Ilmeisesti syötiin Citnan kans jotain samaa pilaantunutta, koska itselläkin on pieru kiertänyt kyllä mahassa. Yöunet mulla jäi siis hetkellisiin torkahtamisiin ja aamulla kun Joonas nousi ylös meninkin itse nukkumaan. Herättyäni sain kuulla, että Citna on aamun aikana myös oksentanut muutaman kerran.

En ole sen kuullut puolenyön jälkeen juovan mitään, joten tänään citna sai "ruuaksi" laimennettua piimää tilkan. Nyt odotellaan, että miten vointi edistyy. Se näyttää lupaavalta, että huonosta voinnista huolimatta Citna seuraa tarkasti meidän syömisiä ja näyttäisi haluavan ruokaa. Saa nyt kuitenkin ainakin tämän päivää ja huomisen olla piimä/raejuustopaastolla. Toivottavasti pikkuisen olo kohenee pian.

Ei kommentteja: