lauantai 23. elokuuta 2008

Pikkuisen eka päivä

Citnan hakureissulla päästiin näkemään myös Citnan emää ja sisarta. Citnan emä vaikutti matkanteon jälkeen aika rauhalliselta ja sisko Ciella Citnaa rauhallisemmalta ja harkitsevammalta. Ennen kuin sain tietää kumpi nartuista tulee meille, katsoin jo että Citnan ottaisin mieluummin :) Sattui sopivasti ja Ciella meni lapsiperheeseen, joka mieluummin ottikin rauhallisemman kuin Citna.

Citna on perusluonteeltaan rohkea ja reipas, joskin yksi paha paikka on löytynyt: rappukäytävä. Saa nähä miten tästä kammosta päästään eroon. Ilmeisesti rappukäytävän kaiku pelottaa, mitään muuta syytä en oikein keksi. Ellei sitten korkeanpaikankammo?

Ensimmäiset pissat tehtiin ulos, mutta on keretty siivota jo sisältäkin. Saapa nähdä miten käy, kun neiti herää tuolta nokosilta ja tiedossa on että rappukäytävään ei vapaaehtoisesti mennä.

Parhaaksi nukkumapaikaksi näyttäisi tulleen nojatuolin alusta, ja kuten arvata saattaa, niin pediksi väkertämäni pahvilaatikko ei vois vähempää kiinnostaa :D

---
Lisää ensimmäisestä päivästä
---

Saatiin iltapisu tehtyä ulos, joskin siellä tais olla liian jännää että toista tarvetta ois malttanu tehä. Oma veikkaukseni on että saan sen sitten aamulla jostain siivota, kenties erään nojatuolin takaa jonne ainoa vahinko sisällä on tehty. Tais olla sinne menossa nytkin kun sieppasin kainaloon ja vein ulos.

Rappukäytävässä takaisin tullessa kuulosteltiin pitkään erillaisia rappukäytävän ääniä, jotka tuntuivat olevan pelottavia. Kerroskerrokselta neljä kerrosta tuntui aika pitkältä matkalta ylös :) Nyt istun eteisen lattialla, ettei tulisi eteisestä ikävää paikkaa. Alkaa olla aika väsy jo itselläkin, koira taitaakin jo vetää (taas) sikeitä.

Ei kommentteja: