sunnuntai 24. elokuuta 2008

Toisen päivän aamu

Maha on täysin sekaisin reppanalla, teki yön aikana aika monta vetelää kakkaa. Ensimmäinen onnistunut ulos tahtominen kakalle tuli myös yön aikana, tosin ensin oli keretty jo pissata. Pissapapereille on osunut noin puolet sisälle tulleista vahingoista. Ystävällisesti Citna tuli herättämään sitten, kun vahinko oli jo sattunut.

Rappukäytävän suhteen edistytään, nyt maantasossa Citna uskaltaa kulkea jo reippaasti itsekin. On useamman kerran tullut jo hissillä neljänteen kerrokseen ja sitten vasta iskenyt pelko. Jokin tuossa neljännen kerroksen lattiassa tuntuu häiritsevän, olisikohan liukas ja heijastaa hassusti valoa. Äsken ulkoa tullessa istuskelin tuolla käytävässä kämpän ovi auki Citna sylissä, kunnes Citna itse uskalsi ottaa muutamat askeleet minun ja kodin turvan välillä. 

Rohkeutta tuntuu löytyvän, ulkona ehkä hiukan liikaakin. Eilinen "pysyn ihan sinun jaloissasi" on jo tänä aamuna kadonnut ja Citna tekee omia tutkimusmatkojaan. Citna kävi mm. tutustumassa merikonttien aluksiin (viereisessä kerrostalossa on keittiöremontti menossa) ja pujahtihan tuo myös erään aidan alitse.

Nyt kun on valvottanut ihmisiä parin(?) tunnin välein, niin Citna-tyttö vetelee tuossa sikeitä. Olihan se kyllä raskas reissu ulos, kun ihan itse piti tulla sisällekin. Aamiaiseksi annoin sille raksujen lisäksi piimää, tais olla piimä paljon parempaa kuin raksut. Toivottavasti tuo yövalvottaminen johtui kipeästä massusta, eikä se ota sitä tavaksi.

Ei kommentteja: