maanantai 25. elokuuta 2008

Toinen yö

Citna nukahti ennen yhdeksää keittiöön ja menimme itse olohuoneeseen. Joskus kymmenen maissa Citna heräsi virkeänä ja käytiin tekemässä pissa ulos. Sen jälkeen Citna hetken touhusi olohuoneessa ja laittoi sitten nukkumaan. Seuraavan kerran siitä tiesi vasta kahdelta, kun se tuli sänkyä vasten hyppimään ja vikisemään. Todettiin että pissa oli jo tullut eteiseen, joten mentiin takaisin nukkumaan ilman että Citnaa olisi erityisesti huomioitu. Sitten saikin nukkua aina kuuteen asti, jolloin Citna tuli minun puolelleni sänkyä hyppimään. Tällä kertaa päästiin ulos asti pissalle. Nousin sitten samalla ylös, olihan Citna jo pitkän yön kuitenkin jaksanut. 

Eilen illalla mietittiin, ettei huomioitaisi Citnaa ollenkaan kun se yöllä vikisee, mutta tultiin sitten siihen lopputulokseen, että käytetään pissalla, jos ei ole pissaa tullut jo sisälle. Tämä ihan siksi, että saisimme Citnan oppimaan sisäsiistiksi mahdollisimman nopeasti ja sillä ulos tahtominen tuntuu olevan jo kasvattajan luona melkein opittu.

Nyt aamun se on ollut levoton eikä vielä kunnon päikkäreille ole malttanut. Se on koko ajan seurannut minun tekemisiäni eikä edes ruoka kunnolla maittanut. Oma veikkaukseni syystä on se, että Joonas jäi makkariin nukkumaan enkä päästänyt Citnaa herättämään. Tuntui, että Citnalla oli huoli siitä, ettei Joonas nouse ylös ja toisaalta siitä, etten minäkin vaan mene hukkaan. Paitsi että se kyllä tiesi, missä Joonas on..

Joonaksen herättyä Citna on nähnyt unia keittiön pöydän alla, jospa se nyt malttaisi nukkua kunnolla :) 

Ei kommentteja: