sunnuntai 24. elokuuta 2008

Kyllä tästä vielä koira tulee

Kyllä tuo Citna on hieno koira kaikenkaikkiaan. Sisäsiisteyskin taitaa olla enemmän siitä kiinni, että osataan lukea koiraa oikein ja riittävän nopeasti. Käytäväkään ei enää pelota ihan niin pahasti; kävelyllä käydessä Citna oli rappukäytävässä jo sylissä ihan rauhassa. Eri nopea kaveri oppimaan mitä saa ja ei saa tehdä ja luokse tuleminenkin onnistuu jo useimmiten jos ei ole häiriöitä. Citnan nimen muistaminen on vielä ainakin minulla hieman hakusessa, jostain syystä meinaa vääntyä omassa suussa sidnaksi. Olisi kiva tietää miten tuo kuuluisi oikeasti lausua.

Tässäpä kuvia koirasta ja pienten hampaiden jättämistä jäljistä :)
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rappukäytävästä tulee luultavasti paljon helpompi kun pentu tottuu uuteen kotiin ja tajuaa linkin rappukäytävän ja ulkoilun välillä. :)
Ja imo jos Citna ei tunnu suussa oikealta niin Sidna on varmasti parempi kutsumanimi, pääasiahan on se, että nimi tulee luontevasti ja lempinimiä ei vääntyisi ihan hurjana. Ja niin, sitten ku se on vähän vanhempi niin Pessi leikkii varmasti mielellään sen kanssa, on nimittäin tosi hyvä pentujen leikittäjä kun sietää niin paljon eikä heti ala kiukkuilemaan. Että niin, terveisin Inna jos ette vielä arvanneet.